Cardul de fidelitate DLUX PRO CARD

Postat de Dlux 11.07.2020 3 Comentarii

Happy shopping with DLUX CARD! Fa cumparaturi cu AVANTAJE si BENEFICII fabuloase! DLUX Professional Romania stie cum sa recompenseze clientii fideli, avand grija de pasionatii de domeniul LASH MAKING
Stii cum sa obtii priviri seducatoare cu ajutorul extensiilor de gene cu aspect natural si a accesoriilor necesare, fara sa cheltuiesti mult? DLUX Professional pune la dispozitia iubitorilor de frumos DLUX PRO CARD, un mic prieten temerar, care aduce cu sine REDUCERI nenumarate. Tot ce trebuie sa faci este sa-l achizitionezi si obtii, astfel, un numar unic de identificare, inscriptionat pe spatele cardului, care incepe cu DLC. 
AVANTAJELE cardului sunt extraordinare si te invita sa fii mereu atent la lumea produselor de buna calitate, DLUX Professional Romania. Daca esti curios cu privire la beneficiile de care ai putea sa profiti de pe urma detinerii acestui card, atunci retine doar cateva dintre acestea!


Ce fel de REDUCERI primesti la cumpararea produselor DLUX?

  • In primul rand, ai o REDUCERE permanenta de 10% la orice achizitie online facuta pe www.dluxromania.ro sau din magazinele autorizate Dlux Professional Romania. Practic, vei reusi sa faci o economie serioasa si sa te bucuri cheltuind diferenta pe alte produse. Nu uita ca datele personale sunt in siguranta!
  • De asemenea, un alt avantaj interesant si atractiv pentru un lash artist este REDUCEREA de 35%  la orice achizitie cu ocazia PRO CARD DAY, in acele zile de MEGA REDUCERI, care se desfasoara de cateva ori pe an;
  • Cu ocazia zilei de nastere sarbatorim impreuna si iti uram un sincer „La multi ani!”. Cadoul nostru va fi un VOUCHER CADOU in valoare de 50 lei;
  • O alta REDUCERE de care te vei bucura din plin este cea de minim 20% pentru PRODUSUL SAPTAMANII, ales special pentru tine;
  • Nu uita si faptul ca poti incerca, in EXCLUSIVITATE, noile noastre PRODUSE si SERVICII, beneficiind de minim 20% REDUCERE.

Obtii ajutor DLUX Professional daca vrei sa te perfectionezi, fara sa cheltuiesti mult?
Da, cu ajutorul DLUX CARD poti obtine reduceri ocazionale la cursuri, seminarii, expozitii sau alte evenimente organizare de catre Dlux Professional Romania, in asa fel incat sa reusesti sa devii cel mai bun in meseria pe care o iubesti atat de mult. In plus, in cazul in care ai nelamuriri cu privire la produsele sau serviciile noastre poti beneficia de ASISTENTA PERMANENTA din partea personalului Dlux Professional Romania, de luni pana vineri, in intervalul orar 09:00 – 19:00. De asemenea, ai acces la programul de academie DLUX WORLD WIDE (sau acces la logo international DLUX).


Cum ramai mereu informat despre PROMOTIILE si SURPRIZELE Dlux Professional Romania?
Cumparand DLUX CARD vei reusi sa fii informat RAPID si USOR, primesti acces in grupul de facebook DLUX ACADEMY ROMANIA, in programul de academie DLUX WORLDWIDE sau acces gratuit la unele seminarii si video pe platforma academy.dluxromania.ro.
Cardul DLUX este acel prieten care la nevoie se cunoaste, care face shopping impreuna cu tine, fiind de mare ajutor cand vine vorba despre plata cumparaturilor.

FII LOIAL si DLUX Professional te va rasplati, cu siguranta!

 

3 Comentarii

Dana Racu:
03.08.2020, 07:50:42 PM
Raspunde

????????

Ioana Deftu:
04.08.2020, 03:32:39 AM
Raspunde

Da

Oprisan Adelina:
04.11.2020, 09:46:31 PM, Dluxpro card
Raspunde

Da

Lasa un Comentariu