Despre Noi


INOVAŢIE, CALITATE ŞI PERFORMANŢĂ

- Cele 3 caracteristici ce rezumă complexitatea muncii noastre -



Numele companiei – DLUX PROFESSIONAL – este format din două cuvinte – “DEAR” şi “LUXURY” – ce caracterizează în mod direct tot ceea ce noi dorim să transmitem.

  • Istoria DLUX PROFESSIONAL începe în anul 1993 în Coreea de Sud, prin conceperea şi producerea genelor false.

  • În anul 2001, compania dezvolta arta fabricării extensiilor de gene, prin introducerea pe piaţă a extensiilor de gene fir cu fir.

  • În anul 2003 DLUX PROFESSIONAL revoluţionează lumea genelor false fiind prima companie ce inventează casetele de gene, organizate pe diferite mărimi, forme şi culori.

  • În anul 2007 aceştia continua să inoveze prin dezvoltarea şi fabricarea genelor conice.

  • Astăzi, DLUX PROFESSIONAL reprezintă un pionier în industria genelor false, produsele companiei fiind existente în peste 55 de ţări.


Cu peste 20 de ani de experienţă în fabricarea extensiilor de gene şi a tuturor produselor adiacente, poţi avea încredere că îţi vom pune la dispoziţie cele mai inovative produse, la o calitate de top.


DLUX PROFESSIONAL creează, dezvoltă şi distribuie o gamă largă de produse de înaltă calitate, având ca focus principal soluţiile de fixare şi curăţare, tratamentele de întreţinere, accesoriile şi casetele de extensii de gene. Ceea ce diferenţiază produsele noastre pe piaţa este faptul că ne ocupăm personal de conceperea şi producerea acestora, selecţionând atent materialele, ceea ce înseamnă că ne implicăm activ în fiecare pas al procesului.


Feedback-ul primit din partea clienţilor şi al experţilor de-a lungul anilor ne face să ne mândrim cu numele companiei şi, mai ales, cu produsele noastre, ce se dovedesc a fi printre cele mai calitative pe plan mondial.


Fiecare produs este fabricat şi testat în conformitate cu standardul ISO 9001: 2008/ISO 14001: 2004.


Certificat ISO Dlux Professional Certificat ISO Dlux Professional


O GAMĂ LARGĂ ŞI DIVERSIFICATĂ DE PRODUSE


Fie că este vorba de adezivi, produse de curăţare/îndepărtare, produse de îngrijire, instrumente sau accesorii, DLUX PROFESSIONAL România îţi poate transforma orice dorinţă în realitate.


Dlux Professional Extensii Gene Fir cu Fir

Prin intermediul nostru puteţi ţine pasul cu tendinţele şi inovaţiile din domeniu, portofoliul nostru fiind în permanenţă îmbogăţit şi actualizat cu cele mai recente produse lansate. Mai mult, în fiecare sezon vă punem la dispoziţie noi sortimente de produse din fiecare categorie.


DLUX PROFESSIONAL vă pune la dispoziţie o gamă variată de adezivi şi soluţii de curăţare / îndepărtare, toate produsele fiind certificate medical, testate dermatologic şi clinic, având în compoziţia lor ingrediente active ce împiedică apariţia potenţialelor iritaţii.

Produse Extensii Gene Dlux Professional